INFORMACIÓ I RESERVES +34 902 13 00 14 info@viatgesplus.com

CERCADOR D'EXCURSIONS

Aquest estiu et portem al Refugi Niu de l’Àliga de La Molina!

El Refugi Niu de l’Àliga de La Molina està situat a 2.537m d’altura a la cima de la Tosa d’Alp. Amb el Telecabina Cadí-Moixeró pots arribar de la zona més alta de l’estació del Refugi del Niu de l’Àliga, i gaudir de les magnífiques vistes panoràmiques de la Cerdanya, el Berguedà i el Ripollès.

També pots gaudir de les següents activitats (amb suplement):

 • Parc d’Aventura - Tirolines: Podràs gaudir de la tirolina, creuar ponts tibetans, ponts penjants, divertir-te amb els salts de Tarzan i entre altres activitats. El parc ofereix diversos circuits de diferents nivells adreçats a diferents públics; circuit verd (infantil), blau (per a tota la familia), vermell (per als més intrèpids) i negre (per als més atrevits).  

 • Excursió amb Segway per l’entorn de La Molina. Horaris: 9.00h, 10.30h, 12.00h, 13.30h, 15.00h i 16.30h. Inclou: Segway X2 Tot-terreny, guia de muntanya , casc de protecció , assegurança d’accidents i  guia. Es realitza amb segway que permet als usuaris endinsant-se a la naturalesa de La Molina d’una forma més divertida. 

 • Ruta panoràmica al voltant de la Tosa de l’Alp. Horaris: 10.00h, 12.00h i 14.00h. Ruta de descoberta ideal per a famílies amb nens petits, gent poc avesada a la muntanya, o bé un primer contacte amb la alta muntanya. Pujarem amb el Telecabina i farem un recorregut per l’altiplà de La Tosa D’Alp (2500mts) visitant els cims principals (Tossal de Bagà, cim de la Tosa d’Alp, etc.) així com els miradors naturals del massís amb vistes a tota la Cerdanya, Pirineus, Pedraforca i Montserrat.

 • Ruta panoràmica 4hores. Horaris: 10.00h, 12.00h i 14.00h. Ruta circular sortint i arribant a l’estació superior del Telecabina Cadi-Moixeró a La Molina. És una ruta panoràmica que ens permetrà endinsar-nos en el parc natural Cadí-Moixeró. Ruta de dificultat física moderada però exigent pel terreny. 

Gaudeix del Refugi del Niu de l'Àliga! Sagalés et porta!

INCLOU

 • Viatge d'anada i tornada amb autocar.
 • Forfait de passeig telecabina NIU de l’Àliga.
 • Assistència a l'arribada a la Molina per un guia de muntanya professional que els explicarà les possibles activitats.

 

 

HORARIS *(Cal presentar-se 15 minuts abans de la sortida): 

  BARCELONA (Estació del nord Carrer d'Alí Bei, 80, 08013 Barcelona)     7.30h
       
  SABADELL (Plaça Mil·lenari (davant Volvo))   8.00h
       
  TERRASSA (Hotel Candido)   8.15h
       
  MANRESA (Av.Països Catalans (Parada bus urbà "Hipermercat", davant dels cinemes)   8.45h

 

La tornada es realitzarà a les 17h des del pàrquing de La Molina (al costat del telecabina Alp 2500).

 

 

VIDEOS

MÉS INFORMACIÓ

Autorització de menors dins d’Espanya (sense acompanyant)
Descarrega

Autorització menors dins d’Espanya (acompanyats per persona diferent als seus pares)
Descarrega

Mesures de prevenció COVID-19 dels serveis turístics
Descarrega

 • Es requereix un mínim de 30 persones. En cas de no arribar-se al mínim, l'agència té dret a anul·lar el viatge i reemborsar al consumidor totes les quantitats abonades, sense que el client tingui dret a indemnització.
 • És imprescindible portar a mà el document d’identitat o passaport de tots els components de la reserva per tal que l’assegurança tingui validesa.
 • Els nens d'entre 4 i 15 anys han d'anar acompanyats d'un adult. En el cas que aquest adult no sigui el seu pare/mare/tutor, obligatòriament, haurà de portar l'autorització signada pels pares o tutors legals (dues còpies), acompanyada de la fotocòpia del DNI del pare/mare/tutor legal.
 • Els joves d’entre 16 i 17 anys que viatgin sols, obligatòriament han de portar una autorització signada pels pares o tutors legals (dues còpies) que haurà d’anar acompanyada de la fotocòpia del DNI del pare/mare/tutor legal.
 • Podeu descarregar els diferents models d'autorització de menors a l'apartat més informació. 
 • En cas de voler viatjar amb un animal de companyia, no podrà superar els 10kg i haurà de viatjar dins del transportí (no superar el màxim de 100x62x25cm.). Caldrà també portar un morrió. L'animal anirà ubicat al seient del costat del viatger i ocuparà plaça, pel que aquest servei tindrà un cost de 25€, el que equival el cost del billet.

POTSER T'INTERESSA

Descobreix el Refugi Niu de l’Àliga de La Molina amb bicicleta!

Porta la teva bicicleta o lloga-la in situ i diverteix-te al Refugi Niu de l’Àliga de La Molina tots els dimecres i dissabtes. 

40€ COMPRAR

Vine a fer ràfting des de Barcelona!

T'agraden els esports d'aventura? Vine des de Barcelona a fer ràfting a RocRoi Llavorsí.
51€ COMPRAR
COMPRAR